Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail persoonlijke vaardigheden

Nederlands op de werkvloer

doel

'Nederlands op de werkvloer' is een interactieve opleiding op de werkvloer met als doel het verbeteren van de interne communicatie. Werken met anderstaligen kan aanleiding geven tot vertraging, misverstanden of zelfs ongevallen op de werkvloer. Een gebrekkige kennis van het Nederlands is immers vaak de oorzaak van problemen op het werk. Als werkgever heb je er alle belang bij dat de communicatie efficiënt gebeurt en dat anderstaligen op zijn minst het Nederlands kunnen dat ze nodig hebben in je organisatie.

 

inhoud

Een taalcoach komt langs om te observeren en ontwikkelt een cursus op maat, reeds vanaf één werknemer.
Je werknemers worden persoonlijk begeleid tijdens de werkuren. De opleiding is kort maar intensief en specifiek gericht op het taalgebruik binnen je organisatie.

 

opleidingspartner

De VDAB heeft voor het geven van deze opleiding 12 gespecialiseerde lesgevers opgeleid.  Dit project maakt deel uit van onze globale samenwerkingovereenkomst met de VDAB.

 

praktisch

De opleiding heeft in principe plaats in je organisatie. Ben je een kleine organisatie met weinig werknemers? Geen probleem. Verschillende werknemers van verschillende organisaties, met bijvoorbeeld gelijklopende functies, kunnen samen de opleiding volgen. De praktische uitwerking hiervan wordt in samenspraak met de deelnemende organisaties besproken.

Organisaties van PC 304 kunnen voor deze opleiding jaarlijks 1500 € besteden bovenop het jaarlijkse maximale sectorale opleidingskrediet !

 

voor meer info contacteer ons via opleiding(a)podiumkunsten.be

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten