Podiumkunsten - Home pc304

loopbaancoaches

INTER.MEZZO - loopbaancoaches

 

Vier doorwinterde INTER.MEZZO-coaches staan voor je klaar. Ze zijn experten in het begeleiden van professionals met loopbaanvragenhebben.  Bovendien zijn ze vertrouwd met de culturele sector en de artistieke arbeidsmarkt.

 

 

De Cleermaecker Eline

 

Eline is bedrijfspsychologe en werkt sinds 2010 als loopbaancoach bij Arabel. In 2015 stapte ze enthousiast mee in het INTER.MEZZO-project.

 

Ze groeide op in een gezin waarin creatief bezig zijn nooit ver weg was. “Doe wat je graag doet” werd haar met de paplepel meegegeven. Een levenswijsheid die als leidraad door heen haar begeleidingswerk loopt.

 

Als kritische spiegel en bondgenoot gaat Eline mee op ontdekkingstocht naar wat jou energie geeft, wat je echt raakt, waar je warm van wordt.

 

Zo ga je samen met haar aan de slag om de gevonden schatten aan passies, talenten en kwaliteiten om te zetten in concrete acties die je persoonlijke kern verder professioneel uitdragen.

 

+32(0)498 61 35 64
eline.de.cleermaecker@arabel.org
Zwaantjesstraat 33
9090 Melle (ook praktijken Kortrijk en Oostende)

 

 

 

Douxfils Nathalie 

 

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Professioneel is ze sinds 2006 een heel andere weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het Inter.Mezzo-project.

 

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

 

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van je ‘droom’baan.

 

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (Antwerp Management School, Arabel- Loopbaancoaching, Jef Clement, stress & burn-out coaching, Gestalt-coaching, Experiëntiële, Emotion-Focused Counselor,...) -  allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.

 
+32(0)471 85 97 56
nathalie.douxfils@gmail.com
Deurneleitje 6
2640 Mortsel 
 
 
 

Fransens Caroline

 

In 2000 ging Caroline van start in haar eerste job binnen de sector podiumkunsten, als medewerker communicatie bij KVS.

 

Vanaf 2003 werkte ze als dramaturg voor theatermakersgroep de Queeste en daarna voor Laika, met af en toe een freelance-opdracht, zoals bijv. voor ‘t Arsenaal.

 

Hoewel tekst, taal en literatuur nog steeds een passie waren (en zijn), merkte ze dat het gedrag van mensen binnen hun werkcontext haar steeds meer begon te interesseren. Ze volgde een reeks coachopleidingen en ging terug studeren.

 

In 2012 waagde Caroline de sprong en werd fulltime loopbaancoach. Sindsdien begeleidt ze met veel plezier mensen in hun professionele zoektocht. 'En steeds weer stel ik vast hoe dicht theater bij het ‘echte’ leven ligt.'

 
+32(0)479 95 02 34
caroline@carolinefransens.be
c/o De Schom
Elisabethlaan 117A
2600 Berchem

 

 

Stoop Tom 

 

Mensen individueel begeleiden in het soms complexe snijvlak tussen individu, organisatie en samenleving is wat Tom boeit. Daarbij hanteert hij de oplossingsgerichte benadering, een waarderende-analytische blik, maar vooral de bewondering voor de uniciteit en veelzijdigheid van mensen en hun realisaties.

 

Van daaruit wil Tom op een integere wijze bijdragen aan de tevredenheid die mensen ervaren wanneer hun  loopbaan samenvalt met hun waarden en talenten. Werken als oplossingsgericht loopbaanbegeleider betekent voor hem ook werken aan gelijke kansen en bijdragen aan een beter functionerende arbeidsmarkt en humane samenleving. Tom Stoop is sinds een vijftal jaar loopbaanadviseur.

 

Van opleiding master in de klinische psychologie met een postgraduaat in personeelsmanagement deed hij eerst ervaring op in de personeelswereld, in verschillende sectoren. Hij werkte daarna ook als studentenpsycholoog.

 

+32(0)2 229 02 29
tom.stoop@arabel.org
Treurenberg 5-7
1000 Brussel

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten