Podiumkunsten - Home pc304

loopbaancoaches

INTER.MEZZO - loopbaancoaches

 

Onze doorwinterde INTER.MEZZO-coaches staan voor je klaar. Ze zijn experten in het begeleiden van professionals met loopbaanvragenhebben.  Bovendien zijn ze vertrouwd met de culturele sector en de artistieke arbeidsmarkt.

 

Je kan terecht bij onze coaches in regio Antwerpen en Brussel. 

We doen er alles aan om onze dienstverlening ook (opnieuw) in regio Gent op de kaart te zetten.

 

Douxfils Nathalie 

 

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Professioneel is ze sinds 2006 een heel andere weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het Inter.Mezzo-project.

 

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

 

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van je ‘droom’baan.

 

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (Antwerp Management School, Arabel- Loopbaancoaching, Jef Clement, stress & burn-out coaching, Gestalt-coaching, Experiëntiële, Emotion-Focused Counselor,...) -  allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.

 
+32(0)471 85 97 56
nathalie.douxfils@gmail.com
Deurneleitje 6
2640 Mortsel 
 
Sainctelettesquare 17
1000 Brussel
(op dinsdag en donderdag)
 
 
 

Fransens Caroline

 

In 2000 ging Caroline van start in haar eerste job binnen de sector podiumkunsten, als medewerker communicatie bij KVS.

 

Vanaf 2003 werkte ze als dramaturg voor theatermakersgroep de Queeste en daarna voor Laika, met af en toe een freelance-opdracht, zoals bijv. voor ‘t Arsenaal.

 

Hoewel tekst, taal en literatuur nog steeds een passie waren (en zijn), merkte ze dat het gedrag van mensen binnen hun werkcontext haar steeds meer begon te interesseren. Ze volgde een reeks coachopleidingen en ging terug studeren.

 

In 2012 waagde Caroline de sprong en werd fulltime loopbaancoach. Sindsdien begeleidt ze met veel plezier mensen in hun professionele zoektocht. 'En steeds weer stel ik vast hoe dicht theater bij het ‘echte’ leven ligt.'

 
+32(0)479 95 02 34
caroline@carolinefransens.be
c/o De Schom
Elisabethlaan 117A
2600 Berchem

 

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten