Podiumkunsten - Home pc304

INTER.MEZZO

U bent hier: Home > werk > je loopbaan in de sector > INTER.MEZZO

INTER.MEZZO : loopbaanbegeleiding voor uitvoerend kunstenaars

Uitvoerend kunstenaars hebben vaak moeite om een duurzame loopbaan uit te bouwen.  Dansers kunnen niet tot hun pensioen op het podium staan, sommige muzikanten krijgen last van fysieke kwalen, voor acteurs is het niet altijd evident voldoende rollen in de wacht te blijven slepen…


Loopbaanvragen kunnen opduiken tijdens verschillende fasen in een carrière.  Door tijdig en pro-actief stil te staan bij de verdere uitbouw of heroriëntering van een loopbaan kan je deze actiever sturen en beheren.


Kunstenaars zetten echter niet snel de stap naar loopbaanbegeleiding, een vorm van loopbaandienstverlening die mensen kan helpen om een antwoord te vinden op dergelijke vragen.


Daarom startten wij vanuit het SFP in september 2012 met INTER.MEZZO: tijdens dit tweejarig proefproject, gecofinancierd door het Europees Sociaal Fonds, ontwikkelden we loopbaanbegeleiding op maat van uitvoerend kunstenaars.  Eind 2014 rondden we dit proefproject af.  Een 100-tal kunstenaars namen deel aan dit proefproject. 
 

Het was even zoeken naar middelen om een vervolg te breien aan het project, maar eind februari 2015 konden we opnieuw starten ! 
 

Meer info vind je hier:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KlachtenKlik hier voor de KLACHTENPROCEDURE

 

 

 

Ook voor alle andere functies in de sector bieden wij loopbaanbegeleiding aan en dit onder de noemer INTER.MEZZOPLUS

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten