Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Beeldsmederij De Maan zkt medewerker planning, productie & techniek (Mechelen)
Beeldsmederij De Maan zkt medewerker planning, productie & techniek (Mechelen)

Omdat onze activiteiten diverser en uitgebreider worden zoeken we een nieuwe medewerker planning, productie en techniek (0,5 VTE) met ingang van 1 september 2017 voor productionele en technische ondersteuning.
 

Over de functie
Je houdt de seizoensplanning bij, controleert ze, staat in voor het uitvoeringsschema, volgt op en zorgt voor de communicatiedoorstroom naar alle medewerkers, artiesten en crew. Je stelt de korte termijnplanning op, legt afspraken vast en stuurt de crew en artiesten tijdens het creatieproces.
Je bent een planner die het overzicht tussen creatieprocessen, vrije voorstellingen, gastvoorstellingen en schoolvoorstellingen behoudt. Je vormt dus het bruggenhoofd tussen artistieke werking/bureau en techniek/atelier.
Voor onze reisvoorstellingen verzorg je het tourmanagement. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de voorstellingen, logistieke aspecten en de verzorging van de communicatie.
Je werkt steeds samen in nauw overleg met de dagelijkse coördinatie.
Naargelang de coproductie of productie in casu leid je de creatie productioneel en bewaak je het goede verloop ervan. Hierbij hou je rekening met de beschikbare tijd, budgetten en anticipeer je op wijzigende situaties, mogelijke problemen en knelpunten en neemt gepaste acties. Je hebt oog en oor voor de noden van een productie. Wanneer nodig spring je bij als technieker.
Wanneer nodig geeft je dus technische ondersteuning bij de creaties maar ook bij gastvoorstellingen.
De zwaartepunten liggen in het begin van het seizoen en midden het seizoen. De juiste taakverdeling en parcours worden bij het begin van het seizoen in kaart gebracht.
We zoeken iemand die tenminste 5 jaar ervaring heeft met techniek, productieleiding en toerneeplanning. Je krijgt de mogelijkheid om op een breed vlak kennis en ervaring op te doen binnen een theatergezelschap.
 

We zoeken iemand die

 • Nauwkeurig en zorgvuldig is
 • Stressbestendig en het kalme overzicht bewaart
 • Dynamisch, praktisch en hands on
 • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt
 • Durft leiding te nemen en te geven
 • Pro actief is en goed zelfstandig kan werken
 • Basisopleiding podiumtechnieken heeft (Bachelor of gelijkgesteld door ervaring)
 • Grondige kennis van kantoorsoftware (tekstverwerking, rekenblad) en planningsoftware
 • Interesse heeft in nieuwe technische toepassingen qua licht, geluid, videotoepassingen, montageprogramma’s en software en ermee wil pionieren
 • Bij voorkeur woonachtig is in de regio Mechelen/Antwerpen/Brussel
 • Het is een voordeel als je flexibel bent om in bepaalde periodes fulltime te werken om in rustiger weken wat minder dagen te maken. Deze job is ideaal te combineren met een leven als freelancer.
 • Rijbewijs B is een must, nog beter is een rijbewijs BE
   

Wij bieden

 • Een uitdagende en leerzame werkplek met ruimte voor eigen initiatief
 • Een fijne ploeg met enthousiaste en geestige medewerkers
 • Een warm en genereus huis waar erg op kwaliteitszorg wordt ingezet
 • Een aanstelling voor een jaar met de intentie om te verlengen

 

Je krijgt een halftijds contract van bepaalde duur voor één jaar (met de intentie dit te verlengen en mogelijks uit te breiden) op basis van de CAO podiumkunsten. Openbaar vervoer volledig terugbetaald. Gsm vergoeding en een computer.
 

Procedure
Na een gesprek met de algemeen directeur, de zakelijk leider en de dagelijks coördinator volgt mogelijks een assessment. Gesprekken zullen plaatsvinden op 10 juli 2017 vanaf 14u.
 

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Vicky Vermoezen (zakelijk leider). Je sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en cv kun je tot en met 2 juli 2017 mailen naar vicky@demaan.be.

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten