Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > School of Arts KASK-Koninklijk Conservatorium zkt stafmedewerker onderwijscommunicatie (Gent)
School of Arts KASK-Koninklijk Conservatorium zkt stafmedewerker onderwijscommunicatie (Gent)

Stafmedewerker onderwijscommunicatie

School of Arts KASK-Koninklijk Conservatorium, Gent
Type: Deeltijds
Deadline: 14/12/2017
 

Over deze job

Je maakt deel uit van het communicatieteam van KASK & Conservatorium, werkt nauw samen met de dienst studentenaangelegenheden, en legt je specifiek toe op de communicatie over onze opleidingen.

Je coördineert de opendeurdag, infonamiddagen, onthaalweek en proclamaties van KASK & Conservatorium. Je denkt mee na over een optimale invulling, en realiseert het goede verloop van deze dagen van A tot Z.
Je coördineert de aanwezigheid van KASK & Conservatorium op onderwijsbeurzen, zoals SIDIN-beurzen, afstudeerbeurzen, etc.
Je vertegenwoordigt KASK & Conservatorium in het deeltijds kunstonderwijs en zet projecten op om de interactie te intensifiëren.
Je denkt mee na over de communicatie over de opleidingen van KASK & Conservatorium en werkt samen met je collega’s de nodige campagnes uit om ze onder de aandacht van het juiste publiek (kandidaat-studenten, studenten, docenten, alumni,…) te brengen.
 

Bijkomende info

Functiebeschrijving

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten