Podiumkunsten - Home pc304

je loopbaan in de sector

U bent hier: Home > werk > je loopbaan in de sector

je loopbaan in de sector

Artiesten zijn het hart van onze sector. Uiteraard is er bij het tot stand komen van een voorstelling meer nodig dan enkel de mensen op het podium. Dat dit geen onemanshow is, blijkt uit het feit dat jaarlijks meer dan 6.000 mensen, waarvan de helft als artiest minstens één dag in onze sector werken. Het ‘vermakelijkheidsbedrijf' zoals onze sector officieel heet, verschaft werkgelegenheid aan heel wat werknemers. Graag bieden wij je meer informatie over de uiteenlopende beroepen die onze sector te bieden heeft.


INTER.MEZZO

Hoe boeiend onze sector ook is, het kan altijd voorvallen dat je op een bepaald moment in je loopbaan het gevoel hebt dat je vast zit en graag eens iets anders wil doen. Weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

 

In 2009 zijn we in samenwerking met de VDAB gestart met het project what nXt? voor professionele dansers. Dit project staat nu ook open voor ieder uitvoerend kunstenaar (dansers, zangers, musici, circusartiesten) onder de naam INTER.MEZZO.

 

 


© Esther Eggermont

 

 

 

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten