Digitaal Leiderschap in de Cultuursector

Een digitale strategie voor jouw organisatie

persoonlijke vaardigheden management en organisatie communicatie open aanbod

Datum
De bijeenkomsten zijn verspreid over een periode van 12 maanden, van juni 2020 tot juni 2021
Vormingsorganisatie
Cultuurconnect i.s.m. UA, AMS, iStoire, publiq, VIAA/Packed, tal van andere steunpunten en Departement Cultuur, Jeugd en Media (opdracht).

De impact en snelheid van digitalisering vragen een specifieke strategie en leiderschapskwaliteiten. Onder begeleiding van professionele coaches werk je aan competenties en expertises gericht op een snel veranderende maatschappij. Je wordt deel van een netwerk van digitale leiders uit de brede cultuursector. Na het volgen van de opleiding heb je een digitale strategie voor jouw organisatie.

Digitaal Leiderschap in de Cultuursector is een intensief programma dat tijd en energie vraagt. En een stevig engagement om studie en werk te combineren, om inzichten te vertalen naar de werkcontext en toe te werken naar een eindwerk.16

Praktisch

De bijeenkomsten zijn verspreid over een periode van 12 maanden, van juni 2020 tot juni 2021. Deze opleiding is voor alle leidinggevenden uit de brede cultuursector die de ruimte, bevoegdheden en instrumenten hebben om het voortouw te nemen in de digitale transformatie van de organisatie.

De masterclasses gaan door in het centrum van Antwerpen of Brussel. Voor de bootcamp zoeken we een fijne locatie die voor iedereen vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer. 

De prijs voor deelname is afhankelijk van het aantal medewerkers in jouw organisatie.

De Vlaamse Overheid ondersteunt de opleiding Digitaal Leiderschap in de Cultuursector. Zij draagt een deel van de kostprijs per deelnemer. De bijdrage van de deelnemers is afhankelijk van het aantal medewerkers (uitgedrukt in Voltijds Equivalenten) in dienst van de organisatie:

minder dan 20 VTE: € 1000 (incl. btw)
20 tot 40 VTE: € 1500 (incl. btw)
meer dan 40 VTE: € 2000 (incl. btw)

Kosten voor documentatie (via de online leeromgeving) en catering zijn in de prijs inbegrepen. De betaling kan gespreid worden over twee jaar (2020 en 2021).


Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in