STEPP erfgoeddag

digitale sessies rond technisch erfgoed

technisch-artistiek open aanbod

Datum
15 juni, online
Partners
STEPP
Locatie
online
nvt
Vormingsorganisatie
STEPP

De erfgoedcontactdag van STEPP moet helaas nog een jaartje uitgesteld worden. Ze willen graag met jullie door de gangen van Stadschouwburg Brugge actief op zoek gaan naar erfgoed en dat kan nu eenmaal niet digitaal. Jammer maar niet getreurd! 


Op 15 juni bieden ze een alternatief online concept aan. We gaan praten met verschillende instanties die actief zijn in de erfgoedsector. 

We horen hoe we best omgaan met (technisch) erfgoed en kunnen alvast starten met in onze eigen gangen te gaan snuisteren naar erfgoed. 

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan nu in! Deze online sessies zullen gratis aangeboden worden voor STEPP leden. Nog geen STEPP lid? Maak je dan lid en volg gratis mee. 

Over de partner

STEPP

STEPP is het steunpunt voor de producerende, ontwerpende, en technische krachten van de brede culturele sector. Wij verenigen technisch personeel uit de brede culturele sector (theaters, culturele centra, gezelschappen, musea, ...), alsook ontwerpend personeel binnen diezelfde sector (scenografen, ontwerpers, kostuumontwerpers, tentoonstellingsontwerpers, architecten, ...) over alle sectorale barrières heen. STEPP staat garant voor degelijke ondersteuning van zijn leden en de sector door middel van thematische symposia, advies, spreiding van expertise, opleidingen, sensibilisering en het driemaandelijkse tijdschrift STEPP magazine. STEPP vertegenwoordigt zowel individuele leden als cultuurhuizen.
http://www.stepp.be/

Praktisch

online

Meer info: www.stepp.be 


Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in