supervisie voor vertrouwenspersonen

reservelijst

supervisie voor vertrouwenspersonen

  • Mechelen
  • veiligheid & welzijn
  • open aanbod

Partners

IDEWE

Locatie

STUK

Naamsestraat 96

Routebeschrijving

Ben jij vertrouwenspersoon in je organisatie? Of ben je als extern (freelance) vertrouwenspersoon betrokken bij een organisatie in de sector? Volg dan jaarlijks een supervisiemoment. Zo voldoe je aan deze verplichte aanvulling op je opleiding.

We bieden met deze supervisie een uitwisselingsmoment over de praktijk. Als vertrouwenspersoon ben je trouwens verplicht om jaarlijks aan zo'n moment deel te nemen. Zo blijf je up to date over actuele veranderingen en verruim je je kennis en vaardigheden.

We wisselen onder collega's ervaringen uit rond een aantal concrete cases. Yolan De Meyer geeft advies en biedt de nodige ondersteuning.

Verder zoomen we in op een specifieke vraag. 
Heb je suggesties voor een inhoudelijk thema? Wil je bijleren over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten.

Je kan deelnemen als je reeds een basisopleidingen hebt gevolgd, binnen ons aanbod, of bij een andere externe opleidingspartner. 

Over de partner

IDEWE

IDEWE is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België. Met medisch toezicht en risicobeheersing helpt IDEWE werkgevers werknemers aan een veilige en gezonde werkomgeving.

www.idewe.be

Praktisch

dinsdag 10 oktober 2023, van 10u tot 17u 

Wij zijn te gast bij het Stuk, Naamsestraat 96, 3000 Leuven.

we kunnen deze supervisie gratis aanbieden aan vertrouwenspersonen in de sector, met middelen uit het VIA voor de kunsten; er wordt ook geen opleidingskost verrekend binnen het sectoraal opleidingskrediet*

*opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies

als werknemer of flexwerker van paritair comité 304 kan je je jaarlijks opleidingskrediet inzetten voor opleidingen in ons aanbod en/of bij derden

heb je nog vragen? opleiding@podiumkunsten.be

reservelijst

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in