reservelijst

supervisie voor vertrouwenspersonen (Brussel) | NL

brussel veiligheid welzijn open aanbod

Datum
donderdag 3 december 2020
Partners
IDEWE
Locatie
regio Brussel
nog te bepalen

Ben jij vertrouwenspersoon in je organisatie? Volg dan jaarlijks een supervisie-moment. Zo voldoe je aan deze verplichte aanvulling op je opleiding.

We bieden met dit supervisie-moment een uitwisselingsdag over de praktijk. Als vertrouwenspersoon ben je trouwens verplicht om jaarlijks aan zo'n moment deel te nemen. Zo blijf je up to date over actuele veranderingen en verruim je je kennis en vaardigheden.
 

In de voormiddag zoomen we in op een specifiek thema. 
Heb je suggesties voor een inhoudelijk thema voor die dag? Wil bijleren over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten.

We hebben alvast de psychologen van de ombudsdienst (genderkamer) aangesteld door de minister van Cultuur te gast. Nina Callens en Viktor Van der Veken vertellen over hun opdracht en ervaringen, en luisteren graag naar wat er leeft in de sector rond het thema 'grensoverschrijdend gedrag'.

In de namiddag wisselen we onder collega's ervaringen uit rond een aantal concrete cases. Yolan De Meyer geeft advies en biedt de nodige ondersteuning.
 

Je kan deelnemen als je reeds een basisopleidingen hebt gevolgd, binnen ons aanbod, of bij een andere externe opleidingspartner.  

Over de partner

IDEWE

IDEWE is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België. Met medisch toezicht en risicobeheersing helpt IDEWE werkgevers werknemers aan een veilige en gezonde werkomgeving.
http://www.idewe.be

Praktisch

donderdag 3 december 2020, van 9u30 tot 17u 

locatie

Deze opleiding gaat door in Brussel, we zoeken nog een locatie.
Geef ons een seintje als jouw organisatie wil hosten, opleiding(a)podiumkunsten.be

We kunnen deze supervisie gratis aanbieden aan vertrouwenspersonen in de sector, dit in het kader van het actieplan tegen grensoverschrijdend gedrag van de minister van Cultuur.
Er wordt ook geen opleidingskost verrekend binnen het sectoraal opleidingskrediet*.

 

*opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies

Als werknemer van paritair comité 304 kan je je jaarlijks opleidingskrediet hiervoor inzetten.

heb je nog vragen? opleiding@podiumkunsten.be

reservelijst

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in