babbelende maskers

afgelopen

infosessie sectorgids - zomerplan en ventilatie

  • online leren

Locatie

online

nvt


Op 11 mei werd het zomerplan bekend gemaakt. Dit legt de voorwaarden vast voor publieke activiteiten in de komende maanden. De concrete details zijn nu zo goed als bekend.

Hier kan je het zomerplan raadplegen.

De contouren van het zomerplan voor de professionele en niet-professionele cultuursector zijn bekend gemaakt. Het zomerplan, en de daaronder liggende bevestigde, en nog niet-bevestigde informatie uit het ministerieel besluit, roept nog best wat vragen op in het kader van arbeidspreventie: het zitplan, het belang van ventilatie, CERM/CIRM en de verschillende fases van voorwaarden en versoepeling waarin het zomerplan zal verlopen.

Wees goed geïnformeerd en sluit aan bij één van onderstaande online infosessies waarin de maatregelen specifiek voor de culturele sector toelicht worden door Johan Penson en Pieter D'Hooghe, het sectorgidsteam van oKo en samenstellers van de Sectorgids Professionele Kunsten. De sectorgids kreeg ondertussen een grondige update en verzamelt alle cruciale informatie.

De brede culturele sector mag gaan vooruitblikken op een zomer waarin stapsgewijs culturele activiteiten en evenementen hervat mogen worden.
 

Neem de sectorgids door alvorens deel te nemen aan een infosessie. Je kan je vragen op voorhand doormailen naar sectorgids@overlegkunsten.org. Vermeld in je titel het webinar dat je zal bijwonen. 

 

Praktisch

Deze sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Er worden ook nog sessies georganiseerd door:

  • Gents KunstenOverleg op woensdag 9 juni om 14u00 | meer info
  • Cultuurloket op vrijdag 18 juni om 13u en een vervolgsessie over zakelijk-juridische uitdagingen die komen kijken bij de heropstart van je culturele activiteiten op vrijdag 25 juli om 13u | meer info

Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in