waar kan je nog terecht met vragen?

waar kan je nog terecht?

Naast ons heb je nog enkele andere organisaties die je verder kunnen helpen met je vragen. Hier een kort overzicht.

Overleg Kunstenorganisaties (oKo) is de belangenbehartiger, werkgeversfederatie en netwerkorganisatie van professionele kunstenorganisaties in Vlaanderen en Brussel.

Kunstenpunt is het aanspreekpunt voor alle vragen van professionals en beleidsmakers over de kunsten in Vlaanderen en Brussel. De organisatie steunt de ontwikkeling van kunstenaars en kunstenorganisaties via onder meer kennisdeling en praktijkondersteuning. 

Cultuurloket biedt zakelijke ondersteuning voor de cultuursector. Waar cultuur, bedrijfseconomie en de wet elkaar kruisen, ontstaan veel vragen. Met al die vragen over o.a. werken, ondernemen en financieren kan je bij hen terecht voor eerstelijnsadvies. Daarnaast organiseren ze tal van opleidingen over deze thema's.

Flanders DC is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Ze ondersteunen creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. In de praktijk legt Flanders DC momenteel vooral de klemtoon op fashion en design.

 

 

 

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in