logo (e)quality in arts
  • diversiteit & inclusie

Lerend netwerk (e)quality in arts

Na het volgen van één of meerdere workshops uit de eerste module van (E)Quality in Arts, kan je je (vanuit je organisatie) inschrijven voor de tweede module. Deze module bestaat uit een lerend netwerk waarbij we rond vaardigheden werken en uitwisseling centraal staat. Binnen de safe(r) space van een gesloten collegagroep wordt stilgestaan bij de (eigen) organisatiestructuur en cultuur. Hiernaast wordt er ook gepolst naar het draagvlak rond meerstemmigheid, dit onder begeleiding door een vaste facilitator en een expert. Bij inschrijving voor de tweede module, engageer je je om deel te nemen aan vijf sessies.

Voorwaarde voor deelname: je nam eerder deel aan één van de workshops, of staat ingeschreven voor de workshops in het najaar van 2023.

(E)Quality in Arts

Dit lerend netwerk is de tweede module binnen het traject (E)Quality in Arts. Heeft jouw organisatie nood aan een uitgebreide scan op vlak van diversiteit & inclusie? Lees dan meer over de rest van het traject. Je kiest als organisatie zelf tot waar je engagement reikt.

Ontdek het volledige traject

vijf vrijdagen
namiddag, exacte tijden volgen

29 september
27 oktober
24 november
26 januari
23 februari

deelname is gratis

open aanbod

locatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten

Steenstraat 29

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten


inschrijven

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in