Olivia

maak kennis met Olivia

Een korte kennismaking met Olivia, onze nieuwe communicatieverantwoordelijke.

Hoe zie jij je opdracht bij Podiumkunsten?

Goeie vraag! Ik zie het als een kans om de bestaande Podiumkunstenkanalen uit te bouwen alsook ons bereik te verhogen en zo meer te kunnen doen voor de sector. Hoe ik dit zou doen? Voornamelijk met pakkende en relevante content natuurlijk, in een leuk jasje ;)

Wat wil je, in het ideale geval, bereiken dit jaar?

Een goede workflow is voor mij het belangrijkste. 
Mijn motto is altijd: work smarter, not harder!

En waar wil je op langere termijn naartoe?

Op lange termijn zou ik gewoon super flexibel inzetbaar willen zijn. Ik heb veel creatieve interesses & passies en mijn droom is om die allemaal te kunnen combineren. Pakkende communicatieprojecten uitdenken, in de brede zin, en deze met een fijn team te kunnen realiseren!

Met jouw komst is de collegagroep communicatie terug opgestart. Zijn er thema’s binnen het communicatievak waar je zelf graag over zou uitwisselen?

Social media is helemaal mijn ding dus ik denk dat ik daar heel natuurlijk over kan babbelen. Met de rise van Tik Tok en de bijhorende evolutie van Instagram lijkt het me bijna een noodzaak om te gaan nadenken over hoe mensen tegenwoordig met socials omgaan, wat er bij onze doelgroepen leeft en waar mensen ‘nood’ aan hebben. 

Wat deed je voor deze job en wat sprak je aan in deze functie bij Podiumkunsten?

Voor deze job werkte ik als productiemedewerker waarbij ik verantwoordelijk was voor muzikale events! Dit was echt chill maar ook intensief. Bij Podiumkunsten kreeg ik de mogelijkheid om voor de eerste keer als communicatieverantwoordelijke aan de slag te gaan en ik wist meteen dat ik hier zoveel uit zou leren, op professioneel vlak maar ook persoonlijk. Ik daag mezelf graag uit :)

Waarvan word jij persoonlijk enthousiast? Wat drijft je?

Ik word helemaal warm van zelf-expressie, in alle vormen. We geven als maatschappij niet genoeg ruimte aan individuen om voor hun ware emoties uit te komen, dus wanneer mensen eigenhandig een medium kiezen om zichzelf in uit te drukken, word ik helemaal gelukkig. Ik vind de mens als wezen, de natuur & leven als een concept ook gewoon fascinerend! Inspiratie haal ik dus uit alles ;) 

Olivia is te bereiken, onder andere voor de collegagroep communicatie, via olivia@podiumkunsten.be

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in