• communicatie & marketing

Collegagroep communicatie

Ben jij communicatiemedewerker en heb je nood aan afstemming?

Neem deel aan de collegagroep! Je kan er terecht voor uitwisseling rond actuele thema's, maar ook om je collega's in de sector (beter) te leren kennen.

Op 3 oktober komen we samen - ditmaal in Antwerpen - voor een namiddagprogramma rond de thema's digital marketing & content marketing. Voor deze sessie bieden we deelnemers een workshop aan, vormgegeven en gebracht door Lorentz Illunga, digital expert bij Warner Music Benelux.

Wees heel welkom!

Wat is een collegagroep?

Een collegagroep is een netwerk van collega's uit de podiumkunsten- en muzieksector met hetzelfde of een gelijkaardige functie dat aan expertise-uitwisseling doet. Elke bijeenkomst bestaat uit een sessie van een keynote speaker of een vormingssessie en aansluitend een uitwisselingsmoment. Per seizoen komen we enkele keren samen en welke topics er besproken worden, bepalen we steeds in groep. 

Voor wie?

Je kan deelnemen als je:

  • werkzaam bent bij een organisatie uit PC 304
  • mee vorm geeft aan de keuze van het programma en cases aanbrengt

Heb je nog vragen of topics waar je het zeker over wil hebben? Neem dan contact op met Olivia Jadesola Foresythe die deze groep trekt.

reservelijst

dinsdag 3 oktober
van 14u tot 16u

deelname is gratis

collegagroep

locatie

Het Bos

Ankerrui 5-7

Routebeschrijving

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten


inschrijven

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in