• diversiteit & inclusie

lerend netwerk (E)Quality in Arts

Na het volgen van één of meerdere workshops uit de eerste module van (E)Quality in Arts, kan je je (vanuit je organisatie) inschrijven voor de tweede module. Deze module bestaat uit een lerend netwerk waarbij we rond vaardigheden werken en uitwisseling centraal staat. Binnen de safe(r) space van een gesloten collegagroep wordt stilgestaan bij de (eigen) organisatiestructuur en cultuur. Hiernaast wordt er ook gepolst naar het draagvlak rond meerstemmigheid, dit onder begeleiding door een vaste facilitator en een expert. Bij inschrijving voor de tweede module, engageer je je om deel te nemen aan vijf sessies.

Voorwaarde voor deelname: je nam eerder deel aan één van de workshops (in 2022 of 2023), of staat ingeschreven voor de workshops in het voorjaar van 2024.

(E)Quality in Arts

Dit lerend netwerk is de tweede module binnen het traject (E)Quality in Arts. Heeft jouw organisatie nood aan een uitgebreide scan op vlak van diversiteit & inclusie? Lees dan meer over de rest van het traject. Je kiest als organisatie zelf tot waar je engagement reikt.

Ontdek het volledige traject

reservelijst

opleiding

locatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten

Steenstraat 29

1000 Brussel

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten


prijs € 0,00

inschrijven

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in