definitie privilege
  • diversiteit & inclusie

macht en privileges

Tijdens een interactieve workshop begeleid door Fadma Soussi, gaan we in op het concept macht, hoe macht zich uit en welke impact dit heeft op interpersoonlijke dynamieken. We voeren het moeilijke gesprek over privileges en het nood aan bewustzijn hierover, alvorens een diversiteits- en inclusietraject aan te gaan.

(E)Quality in Arts

Deze workshop maakt deel uit van de eerste module binnen het traject (E)Quality in Arts. We raden je aan meerdere workshops te volgen, om een zo volledig mogelijke vorming te krijgen. Apart intekenen op een van de workshops kan echter ook.

Ontdek het volledige traject

Recht op opleidingskrediet

Onze partner(s)

Hybried

In een wereld waar grenzen poreus zijn, ontstaan hybride identiteiten. In multiculturele, hybride samenlevingen liggen de uitdagingen en de kansen voor het grijpen. Laat ze niet liggen. Hybried is er voor: - de professional die een bondgenoot of kritische vriend zoekt bij het inclusiever maken van de werkvloer, het interculturaliseren van het aanbod of het dekoloniseren van het eigen blikveld. - particulieren die willen werken rond professionele zingeving en identiteit.

www.hybried.org
opleiding

locatie

regio Antwerpen

nog te bepalen

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten

partners

Hybried


prijs € 105,00

Recht op opleidingskrediet inschrijven

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in