Deze opleiding is afgelopen.

  • persoonlijke vaardigheden

met zelfvertrouwen voor elk publiek | verbindende communicatie

Eéndaagse training gebaseerd op Verbindende Communicatie.

Heb je wel eens zenuwen voor een optreden? Last van zwetende handen als je moet spreken voor een groep? Houdt de gedachte aan de auditie je uit je slaap? Dan ben je zeker niet de enige. En dan is deze training wellicht iets voor jou.

Zelfverbinding of zelfempathie is een efficiënte manier om je stress om te zetten in flow zodat je met plezier voor je publiek staat. Je leert hoe je onprettige gevoelens kan toelaten en hoe je verbinding kan maken met de onderliggende behoeften. Bewust worden en erkenning geven aan wat je voelt en nodig hebt, geeft opluchting en een fysieke ontspanning. Het haalt je weg uit je verstand en het vermindert je negatieve gedachten. Je komt weer in contact met je expressieve zelf.

Herkenbaar? Kom het zelf ervaren, het werkt écht. 

Mieke Wouters zong 25 jaar bij het Collegium Vocale o.l.v. Philippe Herreweghe. Ze is ervaringsdeskundige als het over plankenkoorts gaat en ontwikkelde een heel eigen aanpak om ermee om te gaan.

het boek 'de paradox van plankenkoorts'

de paradox van plankenkoorts

Geïnteresseerden kunnen ter plekke het boek 'de paradox van plankenkoorts' geheel vrijblijvend aankopen (€20).

Velen ervaren plankenkoorts op het podium. Ook als het podium het echte leven is. Iedereen kan op een bepaald moment de indruk hebben in 'de spotlights' te staan en zich kwetsbaar voelen om zich te uiten. In die zin is plankenkoorts een metafoor voor onze - existentiële - angsten in het leven.

Recht op opleidingskrediet

Onze partner(s)

Free up and play

FREE UP an PLAY biedt vorming en training die je in je kracht zet, inclusief de ander. We bieden een eenvoudige en doeltreffende tool aan de hand van een 4-stappenplan, ondersteund door verschillende methodieken en technieken.

www.freeupandplay.be

afgelopen

opleiding

locatie

Pianofabriek

Fortstraat 35

Routebeschrijving

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten

partners

Free up and play


prijs € 165,00

Recht op opleidingskrediet

Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in