• digitale transformatie
  • communicatie & marketing
  • voor artiesten

short form video content

Deze opleiding is ontworpen om onze sector te ondersteunen en te verrijken met de kracht van short form video content. De focus ligt op het omarmen van video's in short form, een format dat flexibiliteit en creativiteit biedt om boeiende verhalen te vertellen.

Tijdens de tweedaagse komen verschillende invalshoeken aan bod: technische aspecten rond video en fotografie, trends in short form video en een luik montage en tools

Doelgroep

De tweedaagse opleiding is gericht op zowel communicatiemedewerkers als artiesten. We zijn ervan overtuigd dat deze mix van perspectieven en vaardigheden een rijke leeromgeving creëert, waarin deelnemers van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

Om de opleiding zo relevant mogelijk en impactvol te maken, nodigen we deelnemers uit om vooraf een case in te sturen. Dit stelt ons in staat om de sessies af te stemmen op de specifieke behoeften en interesses van de deelnemers en het zorgt voor een gepersonaliseerde leerervaring. Klaar om impactvolle video's te creëren, met slimme strategieën voor jouw content? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse.

camera operator aan het werk

Over de trainer

Maak kennis met Reinout Roose, onze expert en gids in de wereld van 'Short Form Video Content'. Als ervaren videostrateeg bij Exstatic Video Agency, brengt hij dagelijks concepten tot leven voor bedrijven en organisaties. Zijn expertise en passie voor video hebben geleid tot de ontwikkeling van een gespecialiseerde opleiding in samenwerking met Arteveldehogeschool, gericht op short form video.

Recht op opleidingskrediet

reservelijst

opleiding

locatie

Muziekcentrum De Bijloke - Suite

Bijlokekaai 7

9000 Gent

Routebeschrijving

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten


prijs € 195,00

Recht op opleidingskredietinschrijven

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in