mind the voice

afgelopen

stemtraining voor zangers en acteurs

  • mechelen
  • voor artiesten
  • veiligheid & welzijn
  • open aanbod

Partners

Mind The Voice

Locatie

ARSENAAL/LAZARUS

Hanswijkstraat 63

Mechelen

Routebeschrijving

Als podiumkunstenaar is je stem je instrument. Intensief spreken en/of zingen vraagt dan ook de juiste technieken, do’s en dont’s om het allerbeste uit je instrument te halen.

Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door het welzijn van je lichaam en je mindset of denkstijl: Je “mind” beïnvloedt je “voice”, je “body” beïnvloedt je “voice”. Je kan het vergelijken met topsport: je mindset & lichaamsconditie beïnvloeden je prestaties.

Daarom wordt er in deze dagopleiding intensief aandacht besteed aan het begrip, uitstippelen en kunnen uitvoeren van een correcte stemopwarming, zowel op niveau van
stemoefeningen (voice), stemhygïene & lichaamszorg (body) en mindset (mind). Naast je stem “opwarmen” is het ook belangrijk om je stem te herstellen bij ziekte of
overbelasting. Wanneer je stem het in de toekomst als podiumkunstenaar acuut laat afweten, zal je na het volgen van deze opleiding in staat zijn om gerichte stappen te
ondernemen om je stem te sturen in de richting die je zelf wil en alsnog je stem onder controle te krijgen. Er wordt dieper ingegaan op je stem als totaalinstrument.

Daarnaast hebben we met Mind The Voice een speciale stemtrainer ontworpen, namelijk de SOVT-Trainer. Die stemtrainer helpt je om de opwarming en herstel van je stem beter te laten verlopen. Daarnaast biedt hij je ook de mogelijkheden om je stem verder te gaan verkennen, te trainen en je stembereik/kleurenpalet uit te breiden.

Tiffany Veys is head vocal coach & founder van Mind The Voice, een uniek steminstituut in België voor sprekers en zangers. Ze is auteur van het boek “Mind The Voice. Zo leer je zingen!” en co-auteur van het boek “De Stembijbel“. Ze is co-founder van de Mind The Voice SOVT-trainer, een vernieuwende voice trainer om de stem te herstellen, op te warmen en te trainen én is pionier van een eigen methodiek met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam & geest.

 

Beluister hier het interview met Tiffany over haar aanpak en motivatie:

podcast #4 | stemcoaching, holistische visie, stem-lichaam-geest, SOVT-training

In dit interview gaat Tiffany Veys dieper in op haar holistische kijk op stemgebruik, haar persoonlijke pad en hoe ze van haar passie haar beroep maakte. 

meer Podiumkunsten podcast

 

Over de partner

Mind The Voice

Mind The Voice is een uniek steminstituut in België, met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam en geest. Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door het welzijn van je lichaam en je mindset of denkstijl: Je “mind” beïnvloedt je “voice”. Mind The Voice kiest ervoor om de gezondheid van je stem centraal te zetten. Onze holistische visie, eigen unieke methode en intensieve samenwerking tussen vocal coaches, stemtherapeuten, logopedisten, vocal producers, songwriters en een extern medisch team: NKO-arts (neus-, keel-, oorarts), kinesitherapeut, osteopaat en psychologen maken het mogelijk om het allerbeste te halen uit jouw stem! “Be a voice, not an echo.”

www.mindthevoice.be

Praktisch

maandag 25 april 2022 van 9u30 tot 17u

prijs €115

Drank en broodjeslunch zijn inbegrepen. 

+ SOVT-Trainer
 

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies

gebruik je jaarlijks opleidingskrediet als je tot een van deze groepen behoort:

  • werknemers van paritair comité 304 
  • flexwerkers (*) die regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werken, maar op het moment van de opleiding werkzoekend zijn
    (*) onder bepaalde voorwaarden
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC304 

op die manier kan je gratis deelnemen 

heb je nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be

opmerking: de voertaal van de workshop is Nederlands


Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in