digitale transformatie

hoe ga jij om met digitaal?

Hoe gaan we binnen onze sector om met digitaal, digitalisering en digitale transformatie? We interviewden een uiteenlopende groep betrokkenen en werkten op basis van die inzichten mogelijke oplossingen uit om jullie te ondersteunen. We delen deze inzichten graag met jou en zetten op basis van een vragenlijst onze prioriteiten voor de toekomst. Neem nu deel aan deze bevraging rond digitalisering en help ons jou te helpen bij de volgende stappen in het digitale proces.

De voorbije weken hebben we een onderzoek gevoerd naar de manier waarop mensen binnen onze sector actief omgaan met digitaal, digitalisering en digitale transformatie. 

Het gaat hier om digitale transformatie in de volle breedte: rond creëren, beleven, organiseren en in de markt zetten. Of je nou werkzaam ben als artiest, podiumtechnicus, zakelijk leider, communicatiemedewerker, of iedere andere functie binnen de sector - de veranderingen in het digitale domein uiten zich anders per organisatie en per functie.

In dat kader hebben we een uiteenlopende groep betrokkenen geïnterviewd. Mensen uit de sector met een verschillende rol en achtergrond en actief in heel verschillende organisaties. 

Gewapend met de verzamelde lessen en inzichten hebben we mogelijke oplossingen ontwikkeld met als doel om digitale transformatie te ondersteunen, versnellen of verlichten.

Doe mee met de bevraging

Met behulp van deze bevraging willen we die inzichten en ideeën graag met jou delen, en tegelijkertijd polsen naar de manier waarop ze herkenbaar en interessant klinken. Jouw antwoorden helpen ons om de initiatieven naar waarde te schatten en op de juiste manier te prioriteren. Alvast bedankt voor je deelname!

Je antwoorden worden volledig anoniem behandeld. Vul de bevraging uiterlijk 22 april in. Het duurt ongeveer 10 minuten.
 
VUL DE BEVRAGING IN

Meer info?

Sam helpt je graag verder.

Sam Stobbelaar // sam@podiumkunsten.be

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in