nulmeting loopbaanbevraging

hoe ziet jouw loopbaan eruit?

Heb of ambieer je een loopbaan in de audiovisuele en digitale sector? Werk of werkte je in de muziek- en podiumkunstensector? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Heb of ambieer je een loopbaan in de audiovisuele of digitale sector?
Werk of werkte je in de muziek- of podiumkunstensector?

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Via een online bevraging willen wij - sectororganisaties mediarte en Sociaal Fonds Podiumkunsten - graag begrijpen hoe de loopbanen in onze sectoren verlopen en wat de grote uitdagingen zijn voor zij die in onze sectoren aan de slag willen of er actief in zijn (geweest).

We brengen in kaart in welke mate de opleidingen en jobs in beide sectoren toegankelijk zijn voor iedereen, maar ook waarom het voor sommigen moeilijk is om een duurzame loopbaan in deze sectoren uit te bouwen.

Jouw mening telt!

Ben of was jij:

  • student in een audiovisuele, digitale, muziek- of podiumkunstenopleiding? 
  • aan het werk in de audiovisuele, digitale, muziek- of podiumkunstensector?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen!

Deel jouw input via de online bevraging. Je hebt tijd om deze in te vullen tot en met 20 november. Het duurt maximaal 15 minuten.

Met de resultaten van deze bevraging willen we gericht aan de slag om de inclusie in beide sectoren te verbeteren. Laat deze kans dus niet liggen om jouw mening te geven. Jouw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau IDEA Consult.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in