illustratie met meerdere dansende personen
  • veiligheid & welzijn

supervisie voor vertrouwenspersonen

We bieden met deze supervisie een uitwisselingsmoment over de praktijk. Als vertrouwenspersoon ben je trouwens verplicht om jaarlijks aan zo'n moment deel te nemen. Zo blijf je up to date over actuele veranderingen en verruim je je kennis en vaardigheden.

In de voormiddag geeft Moussa Don Pandzou een workshop rond racisme en discriminatie.

In de namiddag wisselen onder collega's ervaringen uit rond een aantal concrete cases. Femke Slachmuylders van IDEWE geeft advies en biedt de nodige ondersteuning. 

Je kan deelnemen als je reeds een basisopleiding hebt gevolgd, binnen ons aanbod, of bij een andere externe opleidingspartner.  

Geef je suggesties door

Heb je suggesties voor een inhoudelijk thema? Wil je bijleren over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten.

opleiding@podiumkunsten.be

We kunnen deze supervisie gratis aanbieden aan vertrouwenspersonen in de sector, met middelen uit het VIA voor de kunsten; er wordt ook geen opleidingskost verrekend binnen het sectoraal opleidingskrediet*

*opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies

als werknemer of flexwerker van paritair comité 304 kan je je jaarlijks opleidingskrediet inzetten voor opleidingen in ons aanbod en/of bij derden

heb je nog vragen? opleiding@podiumkunsten.be

Onze partner(s)

IDEWE

IDEWE is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België. Met medisch toezicht en risicobeheersing helpt IDEWE werkgevers en werknemers aan een veilige en gezonde werkomgeving.

www.idewe.be

reservelijst

supervisie

locatie

Beursschouwburg - vergaderzaal

Auguste Ortsstraat 20-28

Routebeschrijving

organisatie

Sociaal Fonds Podiumkunsten

partners

IDEWE


prijs € 0,00

inschrijven

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in