collegagroepen

Binnen het vormingsaanbod organiseren we meerdere collegagroepen: een lerend netwerk waarin je kan uitwisselen met medewerkers uit andere organisaties met een gelijkaardige job. Wij hebben groepen rond HR, preventie- en welzijnsbeleid, productie, communicatie en ticketing.

Met de collegagroepen stimuleren we uitwisseling tussen collega's in de sector. Samen proberen we op een participatieve wijze te verkennen, bij te leren en elkaar te versterken.

Wat kan je verwachten?

In collegagroepen brengen we medewerkers uit de sector 2 à 3 keer per jaar samen in een lerend netwerk. Je bouwt een netwerk uit van collega's en wisselt kennis en ervaringen uit rond een bepaald thema. Deze sessies zijn steeds gratis, worden geleid door een van onze teamleden en zijn open voor iedereen die werkzaam is in de sector (PC 304).

Jouw inbreng telt

Elke groep heeft een eigen dynamiek en valt of staat met de inbreng van de deelnemers. Kennisuitwisseling en netwerken staan centraal. We spelen in op wat leeft in de sector dus ook jij kan mee de agenda bepalen.

Sluit je aan bij een collegagroep

  • Werk je voor een organisatie binnen PC 304 als vaste medewerker of flexwerker?
  • Ben je verantwoordelijk voor een van de 5 domeinen: HR, productie, preventie, communicatie of ticketing?
  • Wil je een netwerk uitbouwen en actief kennis en ervaringen delen?
persoon houdt een presentatie voor een groep mensen

Meld je aan en ontvang uitnodigingen voor bijeenkomsten

Interesse in één van onze collegagroepen? Richt je tot iemand van ons team!

De collegagroepen voor preventieadviseurs en vertrouwenspersonen zijn gericht op hen die eerder een (basis)opleiding volgde binnen dat thema. Bij vragen, neem contact op met christa@podiumkunsten.be.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in