handen van persoon, die online opleiding volgt via tablet, langs achter in beeld gebracht

welkom op ons online leerplatform!

Een van onze kerntaken is de podiumkunsten- en muzieksector opleidingskansen bieden. We doen dit door het permanent organiseren van opleidingen op maat van de sector over een breed spectrum aan thema’s zoals veiligheid en welzijn, meerstemmigheid, technisch-artistieke opleidingen en veel meer.

Tot op heden kon je enkel onze klassieke opleidingen volgen, maar nu verruimen we ons aanbod ook naar een online leerplatform zodat jij volgens je eigen ritme en agenda nieuwe kennis kan opdoen!

Kan jij af en toe wat tijd maken voor je professionele ontwikkeling? 

Digitale opleidingen kunnen een boeiende aanvulling vormen op een klassikaal aanbod. Het team van Podiumkunsten ging op onderzoek in de online leerbibliotheek van externe partner GoodHabitz en maakte hieruit een selectie van thema’s.

Eerst wat verkennen of liever meteen een deep dive in de materie? Jij bepaalt het ritme! 

Elk thema bestaat uit diverse leervormen om de modules zo toegankelijk mogelijk te maken. Ook kan je de opleidingen steeds zelf inplannen in je agenda. Kies dus op je eigen tempo uit de uiteenlopende thema’s die 24/7 beschikbaar zijn. 

Wist je dat mensen gemiddeld niet langer dan 20 minuten efficiënt leren? Ga dus eerst aan de slag met kleinere tijdsblokken.

Hierna kan je de lengte van je sessies steeds aanpassen!

Interesse? lees de tips hieronder voor je een account aanmaakt:  ​

  • Bekijk eerst het aanbod voordat je een account creëert. Ben je overtuigd? Dan kan je een account aanmaken. Dit kost 50 euro, maar fijn nieuws: je kan het verrekenen van je jaarlijkse sectorale opleidingskrediet van 600 euro indien je werkzaam bent binnen Paritair Comité 304, of als je minimum 10 dagen gewerkt hebt als tijdelijke werknemer - lees hier meer.
  • Na het creëren van een account vragen we je om minstens 3 thema’s door te nemen in de komende 6 maanden. Voorzie dus wat tijd in je agenda!
  • Bespreek bij voorkeur je leerinspanningen met je leidinggevende, zo geef je aan je werkgever het signaal dat je je wil blijven ontwikkelen. Sommige organisaties hebben een opleidingsplan; ook daar kunnen deze opleidingen van pas komen. 
  • Sharing is caring. Nodig je collega’s uit nodigen om zich te laten inspireren door het aanbod en ook in te zetten op hun professionele ontwikkeling

Ons engagement

De komende maanden zullen we jouw leerinspanningen mee stimuleren. Concreet betekent dit dat je regelmatig een mail zal krijgen wanneer er nieuwe topics beschikbaar zijn!

Het online leerplatform is voor ons een nieuw project, om deze reden vragen we je bij elk uitgetest thema hoe je het hebt ervaren. Door aan de slag te gaan met jouw feedback kunnen we het aanbod blijven evalueren en indien nodig aanpassen.

Het team van Sociaal Fonds Podiumkunsten wenst je veel leerplezier!

Benieuwd naar de selectie van thema's?

Bekijk hier ons online aanbod
Katrien

Vragen of suggesties over het online leerplatform:

Contacteer dan onze collega Katrien!

katrien@podiumkunsten.be

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in