Miet Warlop projectbeeld inter.mezzo

loopbaanbegeleiding

coaches

Onze coaches staan voor je klaar. Het zijn experten in het begeleiden van werknemers en artiesten met loopbaanvragen. Bovendien kennen ze de culturele sector en de artistieke arbeidsmarkt door en door. Zij behandelen jouw vraag in alle discretie!

Jeroen Vanbever

Jeroen Vanbever

Jeroen heeft twaalf jaar ervaring binnen de muzieksector en dit als professioneel muzikant, docent/coach én creatief ondernemer. Hij weet dus als geen ander hoe het voelt om je dromen te durven volgen.

Als professioneel muzikant weet Jeroen hoe veeleisend een carrière in de muziek kan zijn. En net als bij sporters is een gezonde mindset en mentale gezondheid zeer bepalend om goed te kunnen presteren. Daarom schoolde hij zich bij tot veerkracht- en loopbaancoach om podiumkunstenaars te kunnen begeleiden in hun carrière. Ook als docent in het deeltijds kunstonderwijs en begeleider van jonge (startende) ondernemers aan LUCA School of Arts is hij dagelijks bezig met het ontwikkelen van talenten en het optimaliseren van het groeipotentieel van mensen.

Jeroen geeft je door zijn menselijke en rustige coachingsstijl de ruimte om te groeien, de juiste keuzes te maken en met vertrouwen stappen vooruit te zetten om je doelen te bereiken. Hij kijkt er alvast naar uit om je bij te staan in jouw persoonlijke loopbaantraject.

Lees hier het interview met Jeroen.

+32 (0) 476 32 34 72
coaching@jeroenvanbever.be

Leuven - Tiensestraat 94, 3000 Leuven
Brussel - Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel (maandag voormiddag)

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

www.jeroenvanbever.be 

Charlotte De Mey

Leven en werken is bewegen, leren en groeien. Als loopbaancoach en bezieler van Ziezo. begeleidt Charlotte creatieve (solo-)ondernemers bij hun zelfrealisatie, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, waarom en waartoe. Op een pragmatische manier en met de blik vooruit brengt ze jou bij “doen wie je bent”. In 2017 verscheen haar eerste boek “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld willen zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ze niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door jouw unieke bijdrage. 

Lees hier het interview met Charlotte

Je kan een afspraak inplannen via de automatische afspraakplanner en/of vooraf telefonisch afstemmen.

+32 473 23 09 75
info@charlottedemey.be 

Gentbrugge - Braemstraat 157, 9050 Gentbrugge

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

charlottedemey.be

foto: © Buro Bonito

Charlotte De Mey
Nathalie Douxfils

Nathalie Douxfils

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van jouw loopbaan. 

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Ze is sinds 2006 een heel andere professionele weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het INTER.MEZZO-project.

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (Gestalt-Cliëntgericht-experiëntiële counseling, stress & burn-out coaching,  verbindende communicatie, ...) - allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.

Lees hier het interview met Nathalie.

+32 (0) 497 522 932
nathalie@podiumkunsten.be

Antwerpen - Praktijk Vierbunder, Vierbunderplein 3, 2610 Wilrijk
Brussel - Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel
Wandelcoaching - Fort V, Edegem of Middelheimpark, Antwerpen

talen: NL - ENG - FR

nathaliedouxfils.com 
Maak een afspraak via de online afsprakenplanner

foto: © fotofolies

Tamara Van Hul


Tamara is gepokt en gemazeld in de muzieksector met jarenlange werkzaamheden bij platenfirma Universal Music en dochteronderneming Virgin Music.
Daarnaast heeft ze zich de voorbije jaren onderlegd in coaching, vanuit een persoonlijke interesse in welzijn op de werkvloer. Die werkvloer kan overal zijn, maar de culturele sector in het bijzonder ligt haar nauw aan het hart.
"In onze sector is iedereen gepassioneerd en ervaren we dikwijls ons werk niet als werk. Dat is een ultiem gevoel, maar eveneens een valkuil."

Coachen betekent voor Tamara tijd voor introspectie.
Jezelf goed begrijpen, weten waar je voor staat, wat belangrijk is voor jou,... Een coachingstraject aangaan is een investering in jezelf. 
Coaching gesprekken met Tamara zijn hands-on maar ook reflectief en diepgaand en werken verhelderend.

Lees hier het interview met Tamara.

+32 497 527 168
tamara@learningtofly.be

Mechelen – Medibattel Plus, Battelsesteenweg 261 A, 2800 Mechelen
Brussel – Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel
Waasmunster – Op aanvraag

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

www.learningtofly.be
Plan hier een afspraak.

foto: © Koen Bauters

Tamara Van hul

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in