Miet Warlop projectbeeld inter.mezzo

ontmoet de coaches

Onze coaches staan voor je klaar. Het zijn experten in het begeleiden van artiesten en cultuurwerkers met loopbaanvragen, ze kennen de culturele sector en het artistieke veld. Zij behandelen jouw vraag in alle discretie!

coach Charlotte

Charlotte De Mey

Leven en werken is bewegen, leren & groeien. Als loopbaancoach en bezieler van Ziezo. begeleidt Charlotte creatieve (solo-) ondernemers bij hun zelfrealisatie, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, waarom en waartoe.

Lees het interview met Charlotte

Op een pragmatische manier en met de blik vooruit brengt ze jou bij “doen wie je bent”. In 2017 verscheen haar eerste boek “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld willen zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ze niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door jouw unieke bijdrage.

Praktisch

Plan je afspraak in via de de afspraakplanner, en/of stem vooraf telefonisch af.

+32 473 230 975
info@charlottedemey.be 

Gentbrugge - Braemstraat 157, 9050 Gentbrugge

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

charlottedemey.be

foto: © Buro Bonito

coach Hayat

Hayat Hamici

Hayat wil als loopbaancoach een positief verschil maken in het werkleven van mensen. Ze heeft een grote passie voor mens, organisatie en krijgt enorm veel voldoening van mensen te zien groeien en ontwikkelen. Als loopbaancoach begeleidt Hayat professionals bij het maken van de beste loopbaankeuzes voor hen.

Lees het interview met Hayat

Met meer dan 13 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende sectoren weet ze maar al te goed hoe belangrijk het is om je goed te voelen in een job die bij je past. En dat is niet altijd evident!

Naast loopbaancoach, is Hayat op freelance basis actief als HR verantwoordelijke binnen organisaties. Hierdoor begrijpt ze de bedrijfscontext én de arbeidsmarkt zeer goed en kan ze zich gemakkelijk inleven. Zo was ze iets meer dan een jaar ook aan de slag als HR Business Partner binnen Opera Ballet Vlaanderen. Hayat combineert een positieve en enthousiaste persoonlijkheid samen met een grote vakkenis en gedreven doelgerichtheid. Haar aanpak is empathisch maar ook kritisch wanneer nodig. Ze geeft je door haar menselijke en pragmatische aanpak alle ruimte om te reflecteren en te groeien in het proces zodat je de juiste keuzes kan maken en je doelen kan bereiken.

Hayat kijkt er alvast naar uit om je te ondersteunen in jouw persoonlijke loopbaantraject!

Praktisch

Plan je afspraak in via de de afspraakplanner, en/of stem vooraf telefonisch af.

+32 468 513 212
hayat@thecareerclub.be

Antwerpen - Lange Leemstraat 358b, 2018 Antwerpen

talen: NL - ENG

foto van coach Jeroen

Jeroen Vanbever

Jeroen heeft twaalf jaar ervaring binnen de muzieksector en dit als professioneel muzikant, docent/coach én creatief ondernemer. Hij weet dus als geen ander hoe het voelt om je dromen te durven volgen.

Lees het interview met Jeroen

Als professioneel muzikant weet Jeroen hoe veeleisend een carrière in de muziek kan zijn. En net als bij sporters is een gezonde mindset en mentale gezondheid zeer bepalend om goed te kunnen presteren. Daarom schoolde hij zich bij tot veerkracht- en loopbaancoach om podiumkunstenaars te kunnen begeleiden in hun carrière. Ook als docent in het deeltijds kunstonderwijs en begeleider van jonge (startende) ondernemers aan LUCA School of Arts is hij dagelijks bezig met het ontwikkelen van talenten en het optimaliseren van het groeipotentieel van mensen.

Jeroen geeft je door zijn menselijke en rustige coachingsstijl de ruimte om te groeien, de juiste keuzes te maken en met vertrouwen stappen vooruit te zetten om je doelen te bereiken. Hij kijkt er alvast naar uit om je bij te staan in jouw persoonlijke loopbaantraject.

Praktisch

Plan je afspraak in via de de afspraakplanner, en/of stem vooraf telefonisch af.

+32 476 323 472
coaching@jeroenvanbever.be

Mechelen - Vrijgeweidestraat 18 - 2800 Mechelen
Brussel - Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel (maandag voormiddag)

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

jeroenvanbever.be

coach Nathalie

Nathalie Douxfils

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

Lees het interview met Nathalie

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van jouw loopbaan. 

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Ze is sinds 2006 een heel andere professionele weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector, en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het INTER.MEZZO-project.

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (Gestalt-Cliëntgericht-experiëntiële counseling, stress & burn-out coaching, verbindende communicatie, ..) - allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.

Praktisch

Plan je afspraak in via de de afspraakplanner, en/of stem vooraf telefonisch af.

+32 497 522 932
nathalie@podiumkunsten.be

Antwerpen - Praktijk Vierbunder, Vierbunderplein 3, 2610 Wilrijk
Brussel - Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel
Wandelcoaching - Fort V, Edegem of Middelheimpark, Antwerpen

talen: NL - ENG - FR

nathaliedouxfils.com 

foto: © fotofolies

coach Tamara

Tamara Van Hul

"In onze sector is iedereen gepassioneerd en ervaren we dikwijls ons werk niet als werk. Dat is een ultiem gevoel, maar eveneens een valkuil."

Lees het interview met Tamara

Coachen betekent voor Tamara tijd voor introspectie. Jezelf goed begrijpen, weten waar je voor staat, wat belangrijk is voor jou, ... Een coachingstraject aangaan is een investering in jezelf. Coaching gesprekken met Tamara zijn hands-on maar ook reflectief en diepgaand en werken verhelderend.

Tamara is gepokt en gemazeld in de muzieksector met jarenlange werkzaamheden bij platenfirma Universal Music en dochteronderneming Virgin Music. Daarnaast heeft ze zich de voorbije jaren onderlegd in coaching, vanuit een persoonlijke interesse in welzijn op de werkvloer. Die werkvloer kan overal zijn, maar de culturele sector in het bijzonder ligt haar nauw aan het hart.

Praktisch

Plan je afspraak in via de de afspraakplanner, en/of stem vooraf telefonisch af.

+32 497 527 168
tamara@learningtofly.be

Brussel – Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel
Waasmunster – Op aanvraag

talen: NL - ENG - (FR af te stemmen)

learningtofly.be

foto: © Koen Bauters

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in