loopbaanbegeleiding

coaches

Vier doorwinterde coaches staan voor je klaar. Het zijn experten in het begeleiden van professionals met loopbaanvragen. Bovendien kennen ze de culturele sector en de artistieke arbeidsmarkt door en door. Zij behandelen jouw vraag in alle discretie!

inter.mezzo coach Nathalie Douxfils

Nathalie Douxfils

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Ze is sinds 2006 een heel andere professionele weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het INTER.MEZZO-project.

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van je ‘droom’baan.

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (Antwerp Management School, Arabel-Loopbaancoaching, Jef Clement, stress & burn-out coaching, Gestalt-coaching, Cliëntgericht-Experiëntiële Counselor,...) - allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.
 

+32 (0) 497 522 932
nathalie@podiumkunsten.be
Deurneleitje 6
2640 Mortsel 2600 Berchem
www.loopbaanatelier.be

 

 

Caroline Fransens

In 2000 startte Caroline in haar eerste job in de sector van de podiumkunsten als medewerker communicatie bij KVS. Vanaf 2003 werkte ze als dramaturg voor theatermakersgroep de Queeste en daarna voor Laika. Af en toe combineerde ze dat met een freelance-opdracht, zoals bijvoorbeeld voor ‘t Arsenaal.

Hoewel tekst, taal en literatuur nog steeds een passie waren (en zijn), merkte ze dat het gedrag van mensen binnen hun werkcontext haar steeds meer begon te interesseren. Ze volgde een reeks coach-opleidingen en ging terug studeren.

In 2012 werd Caroline fulltime loopbaancoach. Sindsdien begeleidt ze met veel plezier mensen in hun professionele zoektocht. 'En steeds weer stel ik vast hoe dicht theater bij het ‘echte’ leven ligt.'

+32 (0) 479 95 02 34
caroline@carolinefransens.be
Jan Van Beersstraat 22
2018 Antwerpen
en ook: Hoge Dreef 96, 2980 Zoersel
www.carolinefransens.be

 

inter.mezzo coach Caroline
Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi heeft een lange ervaring als regie-assistent, dramaturg en coördinator publiekswerking in theaters in België en Berlijn. Sinds 2011 heeft hij het roer omgegooid en zich geschoold binnen het domein van personeelszorg.

Matthias is een gepassioneerd coach en trainer met een focus op mensen. Hij vertrekt steeds vanuit de premisse dat elke mens een intrinsieke kracht heeft waarmee die zijn groei en ontwikkeling zelf kan aanpakken. Zijn aanpak wordt vaak omschreven als helder, inzichtelijk, veilig, leerrijk en doelgericht. Hij weet op korte tijd veel te bereiken met een individu, groep of team.

Matthias heeft een eigen kantoor in Schaarbeek, en kan gebruik maken van de vergaderruimte van het Sociaal Fonds Podiumkunsten (Akenkaai 1).   

 

+32 (0) 494 30 67 79
matthiasdusesoi@me.com
Van Hovestraat 11
1030 Brussel
www.vuurstof.com

 

 

Charlotte De Mey

Als self-marketing coach begeleidt Charlotte creatieve solo-ondernemers in het realiseren van zichzelf als merk, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, voor wie, waarom en waartoe. Op een pragmatische manier en met de blik vooruit brengt ze hen bij “doen wie je bent”.

Wat Charlotte leerde over merken tijdens het eerste deel van haar loopbaan als marketingcommunicatiespecialist bij gerenommeerde agentschappen en studio’s, past ze nu toe op individuen. Ze begeleidt hen in het scherp stellen van hun persoonlijk merkverhaal zodat ze de juiste projecten aantrekken en zo kunnen “doen wie ze zijn”. Want het gaat immers niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent.

Je kan een afspraak inplannen via de automatische afspraakplanner en/of vooraf telefonisch afstemmen.

+32 473 23 09 75
info@charlottedemey.be 
regio Gent
charlottedemey.be

 

Charlotte De Mey

Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in